Gyakran ismételt kérdések.

1. Miért jobb a OneCoin, mint a BitCoin?

A BitCoinnak 5 év alatt kb 250.000 partnere van ezzel szemben a OneCoin fantasztikusan indult és már alig 12 hónap alatt több, mint 1 millió partnerünk van. A OneCoin vállalat profi szakmai stábbal, branddel rendelkezik, a BitCoin ilyennel nem rendelkezett.

3. Mennyi coint tud a cég termelni naponta?

Az első bányászati szakaszban, hat blokkban folyik egyszerre a bányászat és blokkonként 10.000 coint tudunk termelni, tehát óránként 60.000 coint tudunk kibányászni maximálisan. Naponta 1.440.000 coint.

5. Hogyan működik a bányászat?

Minden OneCoin partnernek lehetősége van bányászni. A tokeneket elküldik automata üzemmódban bányászni és a cég ezt rögzíti. Annak érdekében, hogy minél gyorsabban tudjon haladni a bányászat, a bányászni küldött tokeneket egy közös pénztárcába gyűjtik és onnan ömlesztve küldik el bányászni a blokkokba. A kitermelt coinokat jóváírják a termelés után a partnereink coin számláján.

2. Biztonságos-e a OneCoin?

A bányászatot és a bányászati blokkokat minden hónapban független auditorok (könyvvizsgálók által), ellenőrök vizsgálják és hitelesítik havonta.

4. Mi határozza meg a coinok árfolyamát?

A OneCoin vállalat kereslete, tehát a regisztrált befektető partnerek számának növekedése, népszerűsége, valamint ahogy haladunk az időben úgy egyre nehezebb lesz bányászni a coint így ez is növeli az értékét. A Onecoin-nak a legjobb a marketing stratégiája, valamint a technológiai koncepciója (complex high-quality algoritmus, 3 erős szerverpark) is a versenytársakénál!

6. Mennyi ideig kell várnom, hogy a coinjaim kibányászásra kerüljenek?

Az emberek feliratkoznak és aki előbb jön, az előbb kerül be a bányásztársaságba és előbb kezdi a bányászást. Amikor egy hely felszabadul, csatlakozol a társasághoz. Ha jelentkezel a bányászásra, 100%-ra biztos lehetsz, hogy a coinjaid kibányászásra kerülnek. Jelenleg 2-4 nap a várakozási idő, de ez változhat a jövőben.

Haladj te is a trenddel! Ha a Bitcoinról lemaradtál, akkor használd ki a OneCoin cryptovaluta erejét!

Regisztrálj be akár ingyen, és légy részese a OneCoin üzletvilágméretű terjeszkedésének!

Reklámok